BeoPlay P2

BeoPlay P2 - Ny bærbar bluetooth højttaler fra B&O Play.
Så er der godt nyt til alle der elsker god musik på farten. Den nyeste bluettoth højttaler fra Bang & Olufsen har set dagens lys. 

Den lille BeoPlay P2 er ultrakompakt, men har en sprød og klar Bang & Olufsen Signature Sound og en fantastisk stor lyd i forhold til sin størrelse – så du hører musikken, som kunstneren havde tænkt sig.
Den indbyggede mikrofon kan bruges til opkald og stemmeaktivering.

Ultrabærbar & ultrapersonlig 
Uanset hvor du er, forbedrer Beoplay P2 din lydoplevelse med stor og fyldig lyd. Nu slipper du for at pine dine ører med lyden fra telefonens højttaler, da Beoplay P2 er let at tage med og både stænk- og støvsikret. Du behøver ikke engang at slukke for den – den er altid tændt og altid parat. 

Tilkobling via Bluetooth
Brug blot din smartphone til at koble op til højttaleren, så er der fuld gang i festen.
Det er ligegyldigt om du har iPhone, Samsung eller noget tredie. Så længe din telefon har bluetooth-forbindelse, kan den nemt kobles sammen med den lille fiske afspiller.

Shake it!
Ryst Beoplay P2, og aktivér vækkeurets snoozefunktion – tap, og få fuld stemmeaktivering. Tilpas de intelligente funktioner via Beoplay App, hvor du også kan matche lydprofilen med det, du er i gang med. 

Eksklusive, robuste materialer med top i anodiseret aluminium
Kabinettet på Beoplay P2 er lavet i de allerbedste og mest eksklusive materialer. Højttalergitter i perlebørstet anodiseret aluminium over højttaleren, polymer underneden. 

3 lækre farver
Den nye bluetooth højttaler fra BeoPlay kommer i 3 superlækre farver; Royalblue, Black & Sand Stone.
Og med en pris på bare 1295,- er det den oplagte gave til de kommende konfirmationer og studenterfester.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram