Beosound Stage med QLED Ramme-TV model 2020

Samlet Stage løsning med en Besound Stage og et QLED SmartTV, en BeoRemote One og vægbeslag. 

Det nye QLED SMART TV leverer fantastisk billedkvalitet og høj lydkvalitet opgraderet til samkøring med Bang & Olufsens betjening så det hele går op i en højere enhed.

Ud over betjeningen med den medfølgende Bang & Olufsen BeoOne fjernbetjening, giver denne nye løsning også mulighed for samkøring med nyere Bang & Olufsen produkter via Airplay 2 med mere.  

Kontakt os og lad os hjælpe med at finde den tekniske løsning der passer bedst til dine behov. 

Et TV, når det er tændt – kunst, når det er slukket
Oplev en ny og stilsikker måde at vise dine personlige fotografier og yndlingskunstværker på. QLED Ramme-TV'et er designet til at blive en naturlig del af din indretning. Når det er tændt, får du et topmoderne TV med en fantastisk billedkvalitet og nem adgang til TV-programmer og streamede tjenester. Når det er slukket, bliver TV'et til et dekorativt billede med det indhold, du ønsker.

Nøje udvalgte kunstværker
QLED Ramme-TV'et er forudinstalleret med kunstværker fra kendte kunstnere, så du kan vælge det kunstværk, der passer bedst ind i din indretning. Kollektionen er nøje udvalgt for at give dig en kunstoplevelse ud over det sædvanlige.

Skab kunst af dine personlige billeder
Lad dine personlige minder blive en del af din indretning. Upload nemt dine personlige billeder til TV'et via en app på din mobiltelefon eller USB-enhed.

Som et billede på væggen
Opdater dit hjem med et innovativt og smart design. Tilpas stilen på QLED Ramme-TV'et, og skab et dekorativt designelement, som sætter prikken over i'et i din indretning.

Vælg den ramme, som passer bedst ind i dit hjem blandt farverne valnød, lyst træ eller hvid. Rammen monteres med magneter. Det er derfor både hurtigt og nemt at tilpasse TV'et til dine ønsker.

Opdater dit hjem med et innovativt og smart design. Tilpas stilen på TV'et, og skab et dekorativt designelement, som sætter prikken over i'et i din indretning. Desuden kan QLED Ramme-TV'et tilpasses til Bang & Olufsen Beovision 7 stande eller stande til Beovision Horizon. Kontakt os og lad os hjælpe med at finde den løsning der passer bedst til indretningen i dit hjem.

Hold omgivelserne rene og ryddelige
Med One Invisible Connection skjules kablerne, så du kan forbinde alle dine enheder via One Connect Box, og dermed slippe for kabelrod.

Oplev hele verden med QLED-teknologien
Samsungs Quantum Dot-teknologi leverer 100 % farvevolumen, mens Dual LED-teknologien øger kontrasten ud fra bagbelysningens farvetemperatur. Den kombinerede teknologi giver fantastisk realistiske farver med høj detaljerigdom og tekstur – selv ved brede betragtningsvinkler.

Smartere end nogensinde
Med smarte funktioner er det nemt at navigere og finde det, du gerne vil se. Styr dine eksterne enheder med One Remote Control, og find din favoritunderholdning samlet på et og samme sted i Smart Hub. Med Smart View kan du desuden streame indhold til dit TV direkte fra mobiltelefonen.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram