FÅ HJÆLP TIL INDRETNINGEN

Skal der ske noget nyt i hjemmet i forhold til indretningen, eller er du ved at bygge nyt hus? Ligemeget hvor du er, så er vi klar til at hjælpe dig med indretningen af dit hjem med lyd- og billedprodukter. 

INSPIRATION

Vi hjælper gerne med store som små projekter, og derfor giver vi også gerne inspiration til hvilke B&O-produkter, samt placering deraf, der kan opfylde dine ønsker bedst muligt.

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

Vi hjælper også gerne med hele processen fra drøm til virkelighed. Først taler vi om dine behov og ønsker, hvorefter du vil blive præsenteret for et indretnings-forslag. Når vi sammen har fundet den ideelle løsning for dig, så udarbejdes en fuld monterings-tegning af indretningen, som vores teknikere arbejder ud fra. Derefter forvandler vores professionelle teknikere og montører dine drømme til virkelighed.

FÅ EN SAMLET PLAN

Et typisk forløb er inddelt i tre faser:

1. Først laves en plantegning, der indeholder en Bang & Olufsen produktoverigt. Den giver et overblik over, hvad du modtager og hvor det monteres.

2. Derefter udarbejdes en installationsplan med dåseafslutninger, dåsemonterings-detaljer og målsætninger. Denne plan benyttes af vores montører og teknikerer i forbindelse med gennemførsel af installationerne.

3. Der laves en oversigt over alle kabler og rør, således vores installatør får trukket kablerne i rørerne korrekt.

Nedenfor ses et udsnit af et eksempel på en plantegning:

Nedenfor ses et udsnit af et eksempel på en installationsplan:

Du er altid velkommen til at komme ind i butikken og få inspiration og gode råd fra vores professionelle specialister, og du kan også booke en tid til et møde via tlf. 98 43 99 86.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram