Beosound Stage med QLED SmartTV - SPAR OP TIL 30% | LBS-B-O

Beosound Stage med QLED SmartTV - SPAR OP TIL 30%

Køb B&O Beosound Stage i en pakkeløsning og spar op til 30%

Samlet Stage løsning med en Besound Stage og et QLED SmartTV, der leverer et fantastisk billede og høj lydkvalitet. Løsningen er opgraderet til samkøring med Bang & Olufsens betjening så det hele går op i en højere enhed.

Ud over betjeningen med den medfølgende Bang & Olufsen BeoOne fjernbetjening, giver denne nye løsning også mulighed for samkøring med nyere Bang & Olufsen produkter via Airplay 2 med mere.  

Kontakt os og lad os hjælpe med at finde den tekniske løsning der passer bedst til dine behov.

Lyd i særklasse med BeoSound Stage
Løft dine TV-oplevelser til et nyt niveau med Beosound Stage, en smukt udformet soundbar. Optimerer billedoplevelsen med en kombination af det seneste inden for lydteknologi og tidløst design.

Beosound Stage fungerer sammen med alle TV, der understøtter HDMI ARC. Med fire basenheder og i alt elleve højttalerenheder er der ikke behov for en subwoofer.

Beosound Stage fungerer som et musiksystem i sig selv, når du slukker for TV'et. De integrerede lydstreamingteknologier Chromecast built-in, Apple AirPlay 2 og Bluetooth-streaming giver Beosound Stage multiroom-funktionalitet med smuk musik i alle dine rum.

Oplev hele verden med QLED-teknologien
Samsungs Quantum Dot-teknologi leverer 100 % farvevolumen, mens Dual LED-teknologien øger kontrasten ud fra bagbelysningens farvetemperatur. Den kombinerede teknologi giver fantastisk realistiske farver med høj detaljerigdom og tekstur – selv ved brede betragtningsvinkler.

Beosound Stage + 43" QLED Ramme-TV

Samlet Stage løsning med en Besound Stage, et 43" QLED SmartTV, en BeoRemote One og et vægbeslag. 

24.099,-
20.999,-
Beosound Stage + 85" QLED-TV

Samlet Stage løsning med en Besound Stage, et 85" QLED SmartTV, en BeoRemote One fjernbetjening og et ultra slim vægbeslag. 

38.190,-
29.990,-
Beosound Stage + 55" Anti Reflection QLED-TV

Samlet Stage løsning med en Besound Stage, et 55" QLED SmartTV, en BeoRemote One og et vægbeslag.

31.999,-
27.999,-
Beosound Stage + 65" Anti Reflection QLED-TV

Samlet Stage løsning med en Besound Stage, et 65" QLED SmartTV, en BeoRemote One og et vægbeslag. 

36.999,-
29.999,-