B&O Beolab 7 OLED system med nyt OLED Ambilight TV | LBS-B-O

B&O Beolab 7 OLED system med nyt OLED Ambilight TV

Ny OLED Ambilight TV-løsning med den klassiske Beolab 7 soundbar fra Bang & Olufsen

Vi har kombineret denne nyhed med Bang & Olufsens klassiske Beolab 7 højttaler, elegant monteret på en Bang & Olufsen gulvstand eller vægbeslag.  

Oplev det perfekte samspil, hvor du ikke bare får de bedste tv-billeder, men også Ambilight funktion, samt et HiFi-anlæg med de nyeste streamings muligheder, fra Mobil eller Tablet, hjem i stuen - i en og samme løsning.

En specialdesignet, skjult styre-enhed sikre tilslutningen mellem TV og højtaler, så en B&O BeoRemote One kan styre hele systemet. Samtidig med vil Beolab 7 fungerer som et komplet musiksystem, med de nyeste streamingmuligheder, som automatisk starter op med TV'et, når det tændes - eller kan bruges som musikanlæg alene, uden at TV'et er tændt.

Med Airplay 2 er det muligt at udbygge med andre trådløse højtalere fra Bang & Olufsen, eller højtalere fra andre gode brands.

Løsningen giver også mulighed for opgradering af dit nuværende Beovision 7 system med et OLED Ambilight TV og det nyeste Smart-TV.

 
Magien ved Ambilight
Gør oplevelsen og spændingen større - dramaet føles mere intenst, og handlingen mere spændende med Ambilight. Med Ambilight føles hvert øjeblik tættere på.

Intelligente LED'er rundt om kanten af TV'et reagerer på handlingen på skærmen og udsender et medrivende skær. Dermed bringes handlingen ud af skærmen og ind i rummet.

Selv når TV'et er slukkket, kan du lade Ambilights varme glød skabe den perfekte atmosfære at slappe af i. 

Når du har oplevet det én gang, vil du undre dig over, at du nogensinde har nydt at se TV uden.

Fordyb dig i et skarpt, poleret billede med naturlige farver og fyldig kontrast
Dette tynde, elegante 4K OLED TV giver virkelighedstro dybde og flydende bevægelser til det indhold, du holder af at se.

Med et OLED-TV får du en bredere betragtningsvinkel og et unikt, livagtigt HDR-billede, hvor hver scene føles imponerende ægte. Sorte farver er dybere, farverne er mere levende, og detaljer i skygger og højlys gengives præcist.

Et billede, der er så virkelighedstro, at du kan træde direkte ind i det
En P5-processor med AI leverer et billede, der er så virkelighedstro, at det føles, som om du kunne træde direkte ind i det.

En AI-algoritme med deep learning behandler billeder på en måde, der ligner den menneskelige hjerne. Uanset hvad du vil se, får du naturtro detaljer og kontrast, fyldige farver og jævne bevægelser.

Med Dolby Vision og HDR10+ vil du samtidig kunne se flere af de detaljer, som skaberne af indholdet ønskede, du skulle se. Uanset om du streamer de nyeste serier på Netflix eller ser en Blu-ray film.

Smartere end nogensinde
Med smarte funktioner er det nemt at navigere og finde det, du gerne vil se. Android platformen giver dig det indhold, du ønsker – når du ønsker det. Du kan tilpasse startskærmen til at vise dine foretrukne apps.

Styr dine eksterne enheder med One Remote Control, og find din favoritunderholdning samlet på et og samme sted.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov