Beosound Stage med OLED Ambilight Smart-TV | LBS-B-O

Beosound Stage med OLED Ambilight Smart-TV

Køb B&O Beosound Stage i en pakkeløsning med et OLED Ambilight TV + BeoRemote samkøring.

Samlet Stage løsning med en Beosound Stage og et OLED Ambilight SmartTV, der leverer et fantastisk billede og høj lydkvalitet. Løsningen er opgraderet til samkøring med Bang & Olufsens betjening så det hele går op i en højere enhed.

Derudover er der mulighed for samkøring med nyere Bang & Olufsen produkter blandt andet via AirPlay 2.

Kontakt os og lad os hjælpe med at finde den tekniske løsning der passer bedst til dine behov

Lyd i særklasse med BeoSound Stage
Løft dine TV-oplevelser til et nyt niveau med Beosound Stage, en smukt udformet soundbar. Optimerer billedoplevelsen med en kombination af det seneste inden for lydteknologi og tidløst design.

Beosound Stage fungerer sammen med alle TV, der understøtter HDMI ARC. Med fire basenheder og i alt elleve højttalerenheder er der ikke behov for en subwoofer.

Beosound Stage fungerer som et musiksystem i sig selv, når du slukker for TV'et. De integrerede lydstreamingteknologier Chromecast built-in, Apple AirPlay 2 og Bluetooth-streaming giver Beosound Stage multiroom-funktionalitet med smuk musik i alle dine rum.

Magien ved Ambilight
Gør oplevelsen og spændingen større - dramaet føles mere intenst, og handlingen mere spændende med Ambilight. Med Ambilight føles hvert øjeblik tættere på.

Intelligente LED'er rundt om kanten af TV'et reagerer på handlingen på skærmen og udsender et medrivende skær. Dermed bringes handlingen ud af skærmen og ind i rummet.

Selv når TV'et er slukkket, kan du lade Ambilights varme glød skabe den perfekte atmosfære at slappe af i. 

Når du har oplevet det én gang, vil du undre dig over, at du nogensinde har nydt at se TV uden.

Fordyb dig i et skarpt, poleret billede med naturlige farver og fyldig kontrast
Dette tynde, elegante 4K OLED TV giver virkelighedstro dybde og flydende bevægelser til det indhold, du holder af at se.

Med et OLED-TV får du en bredere betragtningsvinkel og et unikt, livagtigt HDR-billede, hvor hver scene føles imponerende ægte. Sorte farver er dybere, farverne er mere levende, og detaljer i skygger og højlys gengives præcist.

Et billede, der er så virkelighedstro, at du kan træde direkte ind i det
En P5-processor med AI leverer et billede, der er så virkelighedstro, at det føles, som om du kunne træde direkte ind i det.

En AI-algoritme med deep learning behandler billeder på en måde, der ligner den menneskelige hjerne. Uanset hvad du vil se, får du naturtro detaljer og kontrast, fyldige farver og jævne bevægelser.

Med Dolby Vision og HDR10+ vil du samtidig kunne se flere af de detaljer, som skaberne af indholdet ønskede, du skulle se. Uanset om du streamer de nyeste serier på Netflix eller ser en Blu-ray film.

Smartere end nogensinde
Med smarte funktioner er det nemt at navigere og finde det, du gerne vil se. Android platformen giver dig det indhold, du ønsker – når du ønsker det. Du kan tilpasse startskærmen til at vise dine foretrukne apps.

Styr dine eksterne enheder med B&O BeoRemote fjernbetjening, og find din favoritunderholdning samlet på et og samme sted.