Serier - Find alle produkterne fra B&O delt op efter serie

SERIER

SERIER FRA BANG & OLUFSEN

Alle produkter fra Bang & Olufsen er opdelt i typer eller serier. Alle produkternes navne indikerer hvilken kategori, de tilhører, og her ser du alle produkterne fra Bang & Olufsen, hvor du kan sortere efter serie. Alle produkt-serierne starter med "Beo", som står for B&O, hvor navnet efterfølgende beskriver typer - for eksempel "Vision" eller "Sound". Fælles for alle produkterne er, at alle komponenter, kabinetter, kredsløb og kreationer er skabt på baggrund af et sæt høje og krævende standarder. Håndværket er fundamentet for et godt produkt, som sammen med designernes, ingeniørernes, akustikernes og udviklernes arbejde udgår en enestående helhed. 

LYD AF HØJ KVALITET MED AVANCERET TEKNOLOGI

BeoLab og BeoSound er navnene på de serier, hvorunder du finder lydprodukterne fra Bang & Olufsen. De dækker henholdsvis over lydsystemer og højttalere. Det kræver teknologi, der sætter nye standarder at fremstille produkter, der har så fin en lyd, at den kan påvirke menneskers følelser, og det evner Bang & Olufsen. De benytter akustiske målinger, lyttepanel, modeludviklere, prototyper og trænede ører. Et særligt element i forhold til lyd og Bang & Olufsen er deres Acoustic Lens, som bevirker, at lyden kommer ud til alle på den mest optimale måde. Den sender musikken ud i en 180 graders vifte, og derfor kan du frit sætte dig hvor som helst i forhold til lydkilden og stadig få den fuldendte lydoplevelse.

GENNEMTESTET BILLEDKVALITET

Bang & Olufsen tror på, at et billede først er godt nok, når du ikke længere bemærker, at det er et billede. Kategorien inden for billedprodukter hedder BeoVision, og det er her, oplevelser virkelig skabes. Synk ned i sofaen med din yndlingsslik, dæmp lyset og lad magien begynde. Billederne på fladskærmene, som du finder her, er nemlig så livagtige og skarpe, at oplevelserne kommer helt tæt på. Dit tv bliver et vindue ud i en helt ny verden fyldt med spændende oplevelser til forskellige eksotiske destinationer. Det er Bang & Olufsens mange ingeniører, som får magien til at finde sted. Alt er gennemtestet i deres specialudviklede testrum, kaldet "kiggestuen", som er udformet som en helt almindelig dagligstue. Det er her, både eksperter og almindelige mennesker tester fjernsynene efter i sømmene. Formålet er løbende at forbedre og optimere, så produkterne til stadighed opfylder dine behov. 

STADIG UDVIKLING MOD PERFEKTION

Hos Bang & Olufsen stræber de hele tiden efter at gengive billeder og lyd så præcist og autentisk som muligt. Teknologien er i rivende udvikling, og den bliver mere og mere kompakt, samtidig med at den bliver mere funktionel. Det er vores fornemmeste opgave at skabe spektakulære og enestående underholdningsoplevelser, uanset hvor du befinder dig. Det lykkes på grund af designet, teknologien og ikke mindst håndværket, som sikrer, at produktet leverer varen igen og igen. Du er altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon eller komme ind i vores butik og se og høre de mange spændende muligheder. Vores erfarne specialister er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning.