Om os - Få god vejledning og oplevelser hos LBS-B-O Frederikshavn

GOD VEJLEDNING OG OPLEVELSER I SÆRKLASSE HOS LBS-B-O FREDERIKSHAVN

Vil du have stilrent design og kvalitet i særklasse? Så er du kommet til det rette sted. Hos LBS-B-O Frederikshavn formidler vi produkter af mærket Bang & Olufsen og B&O PLAY, som er blandt de førende brands på markedet inden for fladskærme, musiksystemer, højttalere og multimedieprodukter. Det er kombinationen af teknologisk innovation, stilrent design og brugervenlighed, der kendetegner vores produkter.

Når du køber et Bang & Olufsen eller B&O PLAY-produkt, er du sikret et højkvalitetsprodukt med en lang levetid og et tidløst design. Vi tror på, at godt håndværk og god service skal hænge sammen, og vi garanterer dig en lyd- og billedoplevelse i særklasse. Kontakt os i dag og hør nærmere.

DETALJERNE SKABER HELHEDEN

Hos Bang & Olufsen har de tænkt over hver eneste lille detalje. Flot børstet aluminium og materialer af højeste kvalitet er karakteristisk for produkterne. Den innovative teknologi og det funktionalistiske design spiller sammen og skaber en unik helhedsoplevelse.

Når du vælger et eller flere produkter, er det vigtigt, at detaljerne passer ind i et større billede. Derfor sætter vi en ære i at give dig en individuel og professionel rådgivning, når du skal indrette dit hjem med lyd og billede. Vi lytter til dine behov og forventninger, og giver gerne både råd og vejledning. Vi hjælper også gerne ved større projekter. Vi har en indretningsarkitekt til rådighed, som giver individuel vejledning i forhold til dit hjem og behov, så du får den bedst mulige rådgivning og oplevelse.

DIN TILFREDSHED ER VORES MÅL

Det vigtigste for os her hos LBS-B-O Frederikshavn er, at du er tilfreds. Vi sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse, og derfor hjælper vi dig gerne under hele processen, lige fra du vælger produktet, til det er leveret og installeret. Vores kompetente montører giver dig desuden en grundig instruktion i brugen af dine produkter, så du er helt fortrolig med teknologien allerede fra start. Tilmeld dig vores nyhedsmail og få endnu mere indsigt i de nyeste produkter.

PERSONLIG SERVICE OG KVALITET GÅR OP I EN HØJERE ENHED

Når du handler hos LBS-B-O Frederikshavn, får du en personlig service i særklasse. Lige fra du træder ind i butikken eller besøger os online i vores webshop, står vores kompetente rådgivere klar til at hjælpe dig og give dig svar på dine spørgsmål. Kombinationen af højkvalitetsprodukter, højt serviceniveau og faglig indsigt i produkterne gør helhedsoplevelsen helt unik.